Käyttöehdot

1 Osapuolet

1.1 Nämä käyttö- ja toimitusehdot kattavat Woble Helsinki Oy:n (myöhemmin Palveluntarjoaja) ylläpitämän DDC Suomi-palvelun (DDC-Suomi.com, myöhemmin Palvelu) käytön. Kun henkilö (myöhemmin Käyttäjä) tilaa tuotteita Palvelusta, hän hyväksyy nämä käyttö- ja toimitusehdot.

1.2 Palveluntarjoajan yhteystiedot:

DDC-Suomi/Woble Helsinki Oy, Metsäpirtintie 1, 02130 ESPOO

Y-tunnus: 2445714-4

1.3 Palveluntarjoajalla on kaikki oikeudet Palvelun sisältöön. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa Palvelun ja näiden käyttö- ja toimitusehtojen sisältöä ilmoittamatta siitä Käyttäjälle. Palvelun kaiken sisällön lataaminen, kopioiminen tai muokkaaminen on kiellettyä ilman Palveluntarjoajan erikseen myöntämää kirjallista lupaa. Palveluntarjoaja myöntää Käyttäjälle rajoitetun oikeuden käyttää Palvelua henkilökohtaiseen tarkoitukseen.

2 Käyttäjän velvollisuudet

2.1 Käyttäjä vakuuttaa Palveluntarjoajalle, että hänen tilauksensa aikana antamansa tiedot (ja mahdolliset ilmoitukset näiden tietojen muutoksista) ovat totta ja oikein.

2.2 Käyttäjä on vastuussa kaikesta vahingosta, mikä voi aiheutua näiden käyttö- ja toimitusehtojen rikkomisesta.

2.3 Käyttäjä on tietoinen, että hänellä on lupa ostaa ja käyttää Palvelussa myytäviä tuotteita asuinmaansa senhetkisen lainsäädännön mukaisesti.

2.4 Käyttäjä on tietoinen, että johtuen Palvelussa myytävien tuotteiden luonteesta, ne voivat antaa vääriä tuloksia, ja Palveluntarjoaja ei ole vastuussa vahingosta, joka voi aiheutua väärästä tai väärinymmärretystä tuloksesta. Palveluntarjoajan palvelu on luonteeltaan ymmärrystä lisäävää. Tästä syystä emme tarjoa Käyttäjälle suoria lääketieteellisiä ohjeita. Palveluntarjoaja ei kehota tekemään mitään muutoksia terveydellisiin päätöksiin ennen kuin Käyttäjä on keskustellut asiasta lääkärin kanssa.

2.5 Käyttäjän on oltava vähintään 18 vuotias tai hänellä tulee olla huoltajan suostumus tehdäkseen tilauksen.

3 Tilaaminen ja maksuehdot

3.1 Sitova kauppasopimus Käyttäjän ja Palveluntarjoajan välille syntyy sillä hetkellä, kun Käyttäjä vastaanottaa vahvistuksen tilauksesta sähköpostilla.

3.2 Tekemällä tilauksen Käyttäjä vahvistaa olevansa yli 18-vuotias tai että hänellä on huoltajan suostumus tilaukseen.

3.3 Ellei Palveluntarjoaja muuta ole sopinut, Palveluntarjoajan tulee vastaanottaa maksu ennen kuin tilaus voidaan hyväksyä. Jos maksamiseen käytetään maksupalvelua, joka ei ole Palveluntarjoajan hallinnassa (esimerkiksi Checkout Finlandin ja sen maksutapojen ehdot), tulee Käyttäjän erikseen tutustua kyseisen maksupalvelun käyttöehtoihin.

3.4 Palveluntarjoaja pidättää oikeuden hylätä minkä tahansa tilauksen sen yksinomaisella harkintavallalla. Jos Palveluntarjoaja hylkää tilauksen, Palveluntarjoaja palauttaa maksun Käyttäjälle.

3.5 Käyttäjällä on oikeus peruuttaa tilauksensa sähköpostilla ennen kuin tilaus on lähetetty. Palveluntarjoaja on lähettänyt tilauksen silloin, kun tilaus tai sen osa on lähtenyt Palveluntarjoajalta.

4 Ehdot käytettäessä Checkout Finlandin eri maksutapoja

Checkout -palvelun maksuehdot

Jousto Laskulla ja Osamaksulla Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

5 Tuotteiden hinnat

5.1 Tuotteen hinta on se, mikä näkyy Palvelussa tilaushetkellä.

5.2 Toimitusmaksut lisätään tuotteiden hintaan. Toimitusmaksut voivat vaihdella Käyttäjän valitseman toimitustavan ja tilauksen painon tai tilavuuden mukaan. Lopulliset toimitusmaksut näytetään Palvelussa ennen kuin tilaus on valmis.

5.3 Kaikki tuotehinnat ja toimitusmaksut näytetään euroissa (EUR).

5.4 Hinnat sisältävät senhetkisen arvonlisäveron (ALV) Suomen lainsäädännön mukaan (tällä hetkellä 24 %).

6 Toimitus

6.1 Toimitamme EU- ja EFTA-maihin (joita ovat Islanti, Liechtenstein, Norja ja Sveitsi). Toimitusaika riippuu tilauksesta. Tuotteen saatavuus, toimitusosoite ja Käyttäjän valitsema toimitustapa voivat kaikki vaikuttaa toimitusaikaan. Toimitusaika lasketaan arkipäivissä. Arvioitu toimitusaika perustuu keskimääräiseen toimitusaikaan, minkä vuoksi Palveluntarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta toimituksen viivästymisestä. Arvioituun toimitusaikaan ei ole laskettu mahdollista vastaanottavassa päässä (EU:n ulkopuoliset maat) olevaa tullin käsittelyaikaa. Arvioidut toimitusajat ovat: Suomeen 2-4 päivää, Eurooppaan 2-8 päivää.

6.2 Palveluntarjoaja ei ole vastuussa viivästyksistä, häiriöistä tai laiminlyönneistä näitä käyttö- ja toimitusehtoja kohtaan tai siihen sisältyvien velvoitteiden täyttämisestä, kun ne johtuvat Palveluntarjoajan ulottumattomissa olevista syistä (force majeure), esimerkiksi luonnonvoimat, tulipalot, lakot, sodat, hallituksen toimet, häiriöt tuotteiden valmistajilla tai toimittajilla tai häiriöt ohjelmistoissa, kommunikointivälineissä tai tietoverkossa.

6.3 Käyttäjä velvoitetaan varmistamaan, että tilauksen sisältö ei ole paikallisten tuontisäädösten vastainen. Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa tuotteet tilauksesta mikäli ne ovat paikallisten tuontisäädösten vastaisia.

6.4 Palveluntarjoajalla on oikeus toimittaa tilatut tuotteet erillisissä lähetyksissä.

6.5 Käyttäjä on vastuussa oikean toimitusosoitteen antamisesta tilauksen yhteydessä. Jos tilaus joudutaan lähettämään uudestaan väärän tai virheellisen toimitusosoitteen takia, Käyttäjä on vastuussa kaikista uudelleenlähetykseen liittyvistä lisäkustannuksista.

6.6 Palveluntarjoajalla on vastuu siitä, että tuotteet eivät häviä tai vahingoitu toimituksen yhteydessä.

7 Peruutus ja palautukset

7.1 Suomen kuluttajansuojalainsäädännön mukaan Käyttäjä voi vaihtaa tai palauttaa tilaamansa tuotteen ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajalle 14 päivän kuluessa siitä, kun on vastaanottanut tuotteen. Käyttäjällä on oikeus palauttaa tuote, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu tai aiemmin, jos tuotepakkaus on avattu, jolloin peruutus ei hygieniasyistä ole mahdollinen.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi Käyttäjän on ilmoitettava Palveluntarjoajalle (DDC-Suomi/Woble Helsinki Oy, Metsäpirtintie 1, 02130 ESPOO, info@woblehelsinki.com) päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että Käyttäjä lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä, eikä tuotepakkausta ole avattu.

7.2 Tuote on palautettava välittömästi peruutuksen jälkeen.

7.3 Tuotetta palautettaessa Käyttäjä on vastuussa siitä, että se on pakattu oikein ja voidaan olettaa, että se ei rikkoudu kuljetuksen aikana.

7.4 Jos Käyttäjä peruuttaa tämän sopimuksen, Palveluntarjoaja palauttaa kaikki saadut suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että Käyttäjä on valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saavuttua. Palveluntarjoaja suorittaa palautuksen sillä maksutavalla, jota Käyttäjä on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, ettei Käyttäjälle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Palveluntarjoaja voi pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes on saanut tavaran takaisin tai kunnes Käyttäjä on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Käyttäjän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne Palveluntarjoajalle viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos tavarat on lähetetty takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Käyttäjä vastaa tavaroiden palauttamiskustannuksista.

Jos Käyttäjä on pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, Käyttäjän on maksettava Palveluntarjoajalle peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.

8 Vialliset ja kuljetuksen aikana vahingoittuneet tuotteet

8.1 Palveluntarjoajaa on informoitava viallisesta tai kuljetuksen aikana vahingoittuneesta tuotteesta 24 tunnin kuluessa sen vastaanottamisesta sähköpostilla osoitteeseen info(at)woblehelsinki.com. Tällöin annetaan tarkemmat ohjeet tuotteen palautukseen.

8.2 Palveluntarjoaja korvaa viallisen tai kuljetuksen aikana vahingoittuneen tuotteen pääsääntöisesti uudella vastaavalla tuotteella. Jos tämä ei ole Palveluntarjoajalle mahdollista, Käyttäjälle korvataan kustannukset täysimääräisinä.

8.3 Tuotteen vika tai vaurio tulee kuvailla ja dokumentoida kunnolla. Viallinen tai vahingoittunut tuote tulee lähettää Palveluntarjoajalle tarkasteltavaksi. Palveluntarjoaja ei lähetä uutta tuotetta tai palauta rahoja ennen kuin vika tai vaurio on varmistettu.

9 Lopuksi

Nämä käyttö- ja toimitusehdot ovat Suomen lainsäädännön mukaiset. Näihin ehtoihin liittyvät erimielisyydet pyritään ratkomaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Toissijaisesti erimielisyydet ratkotaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, Käyttäjä voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi avataan tämänhetkisen tiedon mukaan 15.2.2016.

DNA-TESTAUKSEN LISÄEHDOT

Henkilön, joka antaa DNA-näytteen Palveluntarjoajan analysoitavaksi, on hyväksyttävä nämä ehdot omalla allekirjoituksellaan näytteen postittamisen yhteydessä. Näissä ehdoissa kerrotaan DNA-testauksen tarkoituksesta, rajoituksista ja seurauksista. Nämä ehdot täydentävät Palvelun yleisiä käyttöehtoja, jotka siis ovat voimassa yhtä aikaa DNA-testauksen ehtojen kanssa. Nämä ehdot ovat voimassa aina, kun DNA-näyte lähetetään Palveluntarjoajalle, riippumatta näytteen käyttötarkoituksesta.

1 Näytemateriaali

1.1 Testaus suoritetaan, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

Kaikki pyydetty tieto on toimitettu Palveluntarjoajalle näytteen mukana.

Ohjeita DNA-näytteen ottamisesta, säilyttämisestä ja lähettämisestä on noudatettu täsmälleen.

Näytteen laatu ja määrä ovat laboratorion vaatimusten mukaiset.

Näytteen antaja on vähintään 18-vuotias ja on omakätisesti allekirjoittanut nämä ehdot näytteen lähettämisen yhteydessä ja tällä tavalla osoittanut olevansa henkilö, josta näyte on peräisin. Jos testattava on alle 18-vuotias, on suostumuksen annettava hänen huoltajansa.

1.2 Palveluntarjoaja voi kieltäytyä analysoimasta näytettä, jos yksikin edellä olevista ehdoista ei ole täyttynyt.

1.3 Jos näytteen laatu ja määrä eivät ole riittävät analysointia varten, vaikka kaikkia ohjeita on noudatettu huolellisesti ja oikein, Palveluntarjoaja ottaa yhteyttä näytteen antajaan ja lähettää uuden näytteenottovälineen ilman lisäkustannuksia.

1.4 Jos näytteenottoväline on hävinnyt tai rikkoutunut kuljetuksen aikana, Palveluntarjoaja lähettää uuden näytteenottovälineen ilman lisäkustannuksia.

1.5 Palveluntarjoaja ei vastaa DNA-näytteen häviämisestä kuljetuksen aikana tai siitä johtuvista seurauksista, mutta lähettää uuden näytteenottovälineen ilman lisäkustannuksia.

1.6 DNA-näyte tulee lähettää valmiiksi maksetussa postikuoressa Palveluntarjoajalle kuuden kuukauden kuluessa näytteenottovälineen vastaanottamisesta. Poikkeuksena tästä on Bulgaria, josta ei voi lähettää valmiiksi maksettua vastauslähetystä Suomeen, ja tuotteen mukana tuleva vastauskuponki saattaa olla voimassa vähemmän kuin kuuden kuukauden ajan. Jos vastauskuponki ei ole enää näytettä takaisin lähetettäessä voimassa, on näytteen lähettäjän itse huolehdittava näytteen lähettämiseen liittyvistä kustannuksista.

1.7 Annettua DNA-näytettä käytetään ainoastaan siihen analyysiin, joka on tilattu, eikä sillä tehdä mitään muita tutkimuksia laboratoriossa. Jäljelle jäänyt näytemateriaali tuhotaan kolmen viikon päästä sen saapumisesta laboratorioon.

1.8 Älä lähetä mitään muuta materiaalia näytteeksi kuin mukana tulleella näytteenottovälineellä otetun näytteen. Jos analysoitavaksi on lähetetty joku muu kuin posken sisäpinnalta otettu ohjeiden mukainen näyte, Palveluntarjoajalla on oikeus laskuttaa tästä aiheutuvat lisäkulut (tällä hetkellä 150,00 €) näytteiden lähettäjältä, minkä lisäksi on riski, että analyysi ei onnistu.

2 DNA-testin tekeminen ja sen tulokset

2.1 Palveluntarjoajan tarjoama DNA-testauspalvelu on luonteeltaan ymmärrystä lisäävää ja tutkimuksellista, eikä se korvaa lääketieteellistä neuvontaa, geneettistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.

2.2 DNA-testaus tehdään hyvien laboratoriokäytäntöjen ja laatuvaatimusten mukaisesti. DNA-testaus perustuu nykyiseen molekyylibiologiseen tietoon, joka voi muuttua uusien tutkimustulosten myötä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että DNA-testisi tulos ei voi muuttua ajan myötä, mutta tulosta voidaan tulkita uuden tieteellisen tiedon valossa myöhemmin toisin. Tämä ei ole kuitenkaan todennäköistä, sillä testiemme tieteellinen perusta on vahva. Joissakin harvoissa tapauksissa DNA-testin tulos voi olla virheellinen, koska mikään molekyylibiologinen analyysi biologisella materiaalilla ei voi olla täysin varma. Palveluntarjoaja tai sen käyttämä laboratorio ei ole vastuussa virheellisestä tuloksesta. Laboratorio kuitenkin lupaa, että sen tekemien analyysien tarkkuus on vähintään 99 %.

2.3 Kaikkia etnisiä ryhmiä ei ole ollut mukana tieteellisissä tutkimuksissa, joihin Palveluntarjoajan DNA-testit perustuvat. Tästä syystä on teoriassa mahdollista, että DNA-testien tulokset ja niistä tehdyt johtopäätökset eivät päde kaikkiin etnisiin ryhmiin.

2.4 Palveluntarjoaja ei ole vastuussa mistään haitoista tai seurauksista, jotka ovat voineet johtua DNA-testin tekemisestä.

3 Yksityisyys

Palveluntarjoaja luovuttaa testin tulokset ainoastaan näytteenantajalle, joka on tähän tarkoitukseen antanut sähköpostiosoitteen tai postiosoitteen Palveluntarjoajalle. Testien tuloksia ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei pyyntö tule sellaisen viranomaisen toimesta, jolla on siihen laillinen oikeus. Laboratorio ei saa tietää näytteenantajan henkilöllisyyttä, koska laboratoriolle näyte menee ainoastaan koodattuna. Näytteen koodi ja siihen yhdistyvät henkilötiedot ovat ainoastaan Palveluntarjoajan hallussa, eikä niihin ole kenelläkään muulla pääsyä.

SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Käyttämällä DDC-Suomi.com nettisivuja hyväksyt tässä esitetyt ehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä näitä sivuja.

Tämän verkkokaupan ja Woble Helsinki Oy:n sivustojen sisältö on täysin Woble Helsinki Oy:n omistuksessa. Kaikki oikeudet pidätetään ellei niistä ole erikseen näissä ehdoissa mainintaa. Sisällön tai sen osan uudelleentuottaminen, siirtäminen, välittäminen tai säilyttäminen missään muodossa ilman Woble Helsinki Oy:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa on kielletty, ellei se ole näiden ehtojen mukaista. Woble Helsinki Oy antaa sinulle luvan selata tätä sivustoa ja Woble Helsinki Oy:n sivustoja tietokoneellasi tai vastaavalla laitteella ja tulostaa kopioita sivuston osista henkilökohtaiseen käyttöösi. Tämän sivuston ja Woble Helsinki Oy:n sivustojen sekä niiden sisältöjen käyttö on rajattu yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Jos lataat sisältöä tai materiaalia tältä sivustolta, suostut siihen, että et kopioi sitä tai poista tai piilota mitään kopiointikielto- tai muita lausekkeita kyseisestä materiaalista.

Johtuen Woble Helsinki Oy:n liiketoiminnan luonteesta, Woble Helsinki Oy saattaa sisällyttää sivuilleen linkkejä tai sisältöelementtejä, jotka omistaa kolmas osapuoli tai joita operoidaan kolmannen osapuolen toimesta. Siirtymällä tällaiselle kolmannen osapuolen sivustolle tai käyttämällä tällaista kolmannen osapuolen sisältöelementtiä, sinun tulee lukea ja hyväksyä erikseen kyseisen sivuston tai palvelun käyttöehdot.

Woble Helsinki Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Sinun pitää lukea nämä ehdot aika ajoin muutosten varalta.

Mikä tahansa kiista, joka johtuu näiden sivustojen käytöstä ja on sinun ja Woble Helsinki Oy:n välinen, ratkaistaan Suomen lakien mukaan Helsingin käräjäoikeudessa, Suomessa.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tämän sivuston tarjoaa Woble Helsinki Oy "sellaisena kuin se on". Woble Helsinki Oy ei takaa mitään tämän sivuston sisältöön, materiaaliin, tuotteisiin tai toimintaan liittyen. Woble Helsinki Oy voi keskeyttää sivuston toiminnan milloin tahansa tai asettaa rajoituksia sen käytölle ilmoittamatta siitä etukäteen. Woble Helsinki Oy ei ole vastuussa mistään sivuston käytön, sivuilla tarjoamiensa palveluiden tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä. Woble Helsinki Oy:n vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Tämän sivuston käyttö on omalla vastuullasi. Woble Helsinki Oy ei takaa, että tämä sivusto, sen palvelimet, sen lähettämät sähköpostit tai mitkä tahansa tältä sivustolta ladattavat tiedostot ovat vapaita viruksista tai muista haitallisista komponenteista, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa tietokoneellesi tai vastaavalle laitteellesi.

Woble Helsinki Oy ei takaa, että sivustolla olevat ohjeet tai opetusmateriaalit tuottavat halutun lopputuloksen. Woble Helsinki Oy ei takaa, että sivustolla olevat linkit ovat toimivia, ja ne ovat sivustolla ainostaan "sellaisina kuin ne ovat". Yksikään kolmannen osapuolen sivustoista tai verkkokaupoista, joihin tällä sivustolla voi olla linkkejä, eivät ole Woble Helsinki Oy:n hallinnassa, eikä Woble Helsinki Oy:lla ole mitään vastuuta tai velvoitteita niiden sisältämän sisällön, kommunikaatioiden tai materiaalien suhteen. Woble Helsinki Oy ei ole vastuussa virheistä tai tuotteiden, sisällön tai toimituksen saatavuudesta sellaisilla kolmannen osapuolen sivustoilla, joihin Woble Helsinki Oy:n sivustoilla voi olla linkkejä. Woble Helsinki Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tarjoamien tuotteiden tai testitulosten käytöstä niiden oikeaan tarkoitukseen tai sellaisiin tarkoituksiin, joihin niitä ei ole tarkoitettu, kuten diagnostiikkaan. Woble Helsinki Oy ei ole vastuussa mistään väärinkäsityksistä, joita kolmannen osapuolen sivustojen tuotteet tai testitulokset voivat aiheuttaa.

TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain mukainen yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja.

1 Rekisterinpitäjä

Woble Helsinki Oy, Metsäpirtintie 1, 02130 ESPOO

Y-tunnus 2445714-4

2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Woble Helsinki Oy:n henkilökunta.

info(at)woblehelsinki.com

3 Rekisterin nimi

Woble Helsinki Oy:n asiakasrekisteri.

4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavissa yhteyksissä: tilaus, laskutus, perintä, palveluiden kehittäminen, raportointi, asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen sekä muut vastaavat käyttötarkoitukset, kuten tietojen käsittely asiakaspalvelutilanteessa.

5 Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja: yhteystiedot (etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite), syntymäaika, sukupuoli, arvo tai ammatti, äidinkieli, rekisteröitymistiedot (käyttäjätunnus ja salasana), asiakassuhdetta koskevat tiedot (laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot) sekä mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot. Rekisteri sisältää sekä tuotteiden tilaajien tietoja että näytteenantajien tietoja, koska nämä voivat olla eri henkilöitä. Woble Helsinki Oy säilyttää myös laboratoriotestien tulokset, mutta ne sijaitsevat erillään asiakasrekisteristä ja ne eivät sisällä tilaajan tai näytteenantajan tietoja. Emme näe emmekä säilytä tilaajan luottokorttitietoja; maksu tapahtuu aina maksupalvelun omalla palvelimella.

6 Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjän oma ilmoitus ja Woble Helsinki Oy:n tilausjärjestelmä.7 Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Metallille tai kankaalle painettavan DNA-kuvan lähettämistä varten sen vastaanottajan osoitetiedot voidaan kuitenkin luovuttaa painotalolle. Jos osoitetietoja luovutetaan jossain muussa tapauksessa, on siitä erikseen mainittu tuotekohtaisissa tiedoissa. Lisäksi Woble Helsinki Oy voi luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

8 Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9 Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalista aineistoa ei ole.

Sähköisesti tallennettuja tietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään ja heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tiedot kerätään tietokantaan, joka on suojattu salasanalla.

10 TarkastusoikeusHenkilötietolain perusteella asiakkaalla on tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info(at)woblehelsinki.com tai kirjallisena osoitteeseen:

Woble Helsinki Oy, Metsäpirtintie 1, 02130 ESPOO

11 Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakkaalla on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info(at)woblehelsinki.com tai kirjallisena osoitteeseen:

Woble Helsinki Oy, Metsäpirtintie 1, 02130 ESPOO

12 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteriä ei käytetä suoramainonnassa, etämyynnissä tai muussa suoramarkkinoinnissa eikä markkina- tai mielipidetutkimusten tekemiseen tai henkilömatrikkelia tai sukututkimusta varten.

Jatka
Maksutavat
kori on tyhjä